Fremstillingsindustrien
M-Comp, Competent cooperation

Bring components to life

Har du spørgsmål?

Så er du velkommen til at kontakte os på

+45 9669 5000


Fremstillingsindustrien


Siden 2006 har M-Comp A/S leveret Display og embedded løsninger til mange forskellige produktions miljøer. Efter mange år i dette marked for avancerede komponenter har M-Comp A/S et fast track to market med veletablerede leverandører og partnere.


Vores produktfokus områder er:


Displays: Vi har stor viden om LCD, TFT's OLED samt ekspertise på E-Paper. Vi rådgiver både om design fra et markedsmæssigt synspunkt og ud fra et produktsynspunkt, da den tekniske og den kommercielle side skal styres og integreres nøje i denne form for projekter.


Touch og integration: Vi arbejder med både Touch touch som standalone komponenter og med touch embedded med display og cover lens. Både Resistive, Projected Capacitive Touch såvel som Infrarød er områder, hvor vi har stor erfaring.


Embedded computers og embedded processor moduler: Vi arbejder med system on module (som) og har lavet egne baseboard designs. Vi har også basic standard boards og box PC til industrielt brug i mange former og faktorer.


Strømforsyninger og moduler, både AC/DC og DC/DC: Her arbejder vi primært med områder, hvor godkendelser er vigtige. Både i DC/DC-området og AC/DC-området er der mange udbydere. M-Comp A/S har valgt at fokusere på bedste rådgivning ikke på laveste pris.


Kommunikationsmoduler som VCO'er, GPS og GSM-moduler: Vi har i mange år arbejdet inden for kommunikationssektoren og har stor erfaring med VCO'er. Vi arbejder med både GPS og GSM samt WIFI og IoT.


Lad os vide, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.


Bring components to life

M-COMP A/S

Kometvej 8D, DK-8700 Horsens

+45 9669 5000

info@m-comp.dk

CVR 29220344

Medlem af Electronic Supply