Transportindustrien
M-Comp, Competent cooperation

Bring components to life

Har du spørgsmål?

Så er du velkommen til at kontakte os på

+45 9669 5000


Transportindustrien

 

Transport sektoren får i disse år en masse politisk fokus over hele verden, og det forventes, at Urbaniseringsbølgen fortsætter globalt med fokus på SMART Cities - hvilket betyder, at hele infrastrukturen i en by "taler" gennem systemer. M-Comp A/S er specialiseret i løsninger til alle former for transport og køretøjer.


Siden 2009 har vi leveret skærme til montering i busser. Baseret på denne lange tilstedeværelse på dette marked for offentlig transport har vi fået stor indsigt, viden og et omdømme som en stabil leverandør af god kvalitet. Sammen med vores kunder udvikler vi hardware med den specifikation og de certificeringer, som der er brug for hos de respektive transportselskaber.


Vi har udviklet en Data HUB til dette marked, og vil være den første til at præsentere et produkt som dette certificeret op imod ITxPT standarder. Vores Data HUB samler alle Data fra forskellige systemer i en sky - så alle former for data kan indsamles på samme sted og ikke i mange forskellige autonome systemer. Dette produkt er banebrydende.


Vi tilbyder også embedded softwareudvikling og integration samt software løsninger, der gør det nemt at forbinde løsninger til skyen, som bliver et stadig vigtigere element i mange applikationssammenhænge.


Du er velkommen til at kontakte os for en dialog om dit behov for bilmonitor og dataløsninger.


Bring components to life

M-COMP A/S

Kometvej 8D, DK-8700 Horsens

+45 9669 5000

info@m-comp.dk

CVR 29220344

Medlem af Electronic Supply