Fødevare virksomheder
M-Comp, Competent cooperation

Bring components to life

Har du spørgsmål?

Så er du velkommen til at kontakte os på

+45 9669 5000


Fødevareindustrien

 

M-Comp A/S er specialiseret i løsninger til fødevareindustrien. Vi leverer løsninger inden for monitorer og embedded løsninger til fødevareproduktion,  med alle de særlige godkendelser og certificering, som dette område kræver.


Vi har opnået stor opmærksomhed for vores E-mærkede M-Comp Food Terminal, som allerede er installeret i mange forskellige produktionsfaciliteter i hele Europa. M-Comp Food Terminalerne leveres i en 15 tommer og en 17 tommer udgave med beslag, klar til at installere i din virksomhed.


Hvis du har brug for en særlig skærm til dit produktion, udvikler vi den sammen med dit team på baggrund af dine specifikationer og behov. M-Comp A/S fokuserer på det modulære koncept, der giver en kort lead time,  strømlinede produkter, hurtigere produktion og den laveste pris. Vi tilbyder naturligvis også embedded softwareudvikling og integration samt software løsninger, der gør det nemt at forbinde løsninger til skyen, hvilket til stadighed bliver et vigtigere element i mange applikationssammenhænge.


Du er velkommen til at kontakte os for en dialog om terminaler til din virksomhed.


Bring components to life

M-COMP A/S

Kometvej 8D, DK-8700 Horsens

+45 9669 5000

info@m-comp.dk

CVR 29220344

Medlem af Electronic Supply