Nyheder
M-Comp, Competent cooperation

Bring components to life

Har du spørgsmål?

Så er du velkommen til at kontakte os på

+45 9669 5000


Nyheder


December 2019


LITEMAX®: Skærme skåret på mål


Skærme til informations- og reklameskilte til inden- såvel som udendørs brug vinder stærkt frem, og især sidstnævnte stiller særlige krav på flere parametre: f.eks. temperaturområde, fugtfølsomhed, lysstyrke og kontrast. Samtidig er lang levetid som oftest et højt prioriteret krav.


Læs mere

December 2019


Ny Edge AI fra Axiomtek


Axiomtek har introduceret AIE500-901-FL, som er en kompakt embedded AI-løsning til brug i edge computing. Enheden er udviklet med komponenter fra NVIDIA og er tiltænkt deep learning, hvor output via kunstig intelligens hele tiden forfines ud fra de data, som kommer ind.


Læs mere

December 2019


M-Comp A/S er dansk distributør af Sinpro


Det er en fornøjelse for M-Comp at præsentere SINPRO som ny leverandør af switch mode-strømforsyninger i topklasse. SINPRO har eksisteret siden 1995 og har siden da opbygget et ry for at producere kvalitetsprodukter til både industrien og medicobranchen.


Læs mere

December 2019


InTouch7: En moderne styring til båd og camping med EDT Smart Embedded®


Ved hjælp af Smart Embedded® skærme fra EDT har InTouch7 ApS udviklet et genialt styrings- og monitoreringssystem med LIN-bus, så switches, controllere og sensorer alle er placeret decentralt, hvor de skal bruges, og styres fra en enkelt touch-skærm.


Læs mere

November 2019


Nyheder fra Raystar


Raystar Optronics., Inc. har introduceret flere displays på markedet i både IPS TFT- og OLED-teknologi. Blandt nyhederne finder vi to nye grafiske OLED-moduler på 0,68” (farver: hvid eller gul) hhv. 1,54” (farver: hvid, gul eller grøn). Begge opererer over et stort temperaturområde og har lavt strømforbrug.


Læs mere

November 2019


Nye displays fra Rocktech


M-Comp A/S har fornøjelsen af at præsentere tre nye displaymoduler fra Rocktech Displays Ltd.


Læs mere

November 2019


EDT Smart Embedded® - en hurtig løsning med merværdi


En værdsat kunde ønskede at opdatere sine maskiner med et mere tidssvarende display. De eksisterende displays var monokrome LCD-typer, men ønsket var at få touch-funktionalitet, grafisk præsentation af data og et mere moderne og friskt udtryk.


Læs mere

November 2019


EDT Smart Embedded® - fra idé til design på minutter


Med Smart Embedded® fra EDT tilbyder M-Comp A/S en kompakt touch-løsning med integreret MCU, PCAP-touch controller og display-styring. Disse højt integrerede moduler er beregnet til at blive brugt som intelligente displayløsninger.


Læs mere

November 2019


M-Comp A/S udvider i Horsens


Som en konsekvens af vores øget fokus på de mest tekniske produkter indenfor Displays, Touch og Embedded computere, har vi udvidet vores salgsafdeling med en dedikeret teknisk supporter: Anders Henriksen.


Læs mere

September 2019


HW4PT - Hardware for Public Transport


Som en konsekvens af den øgede efterspørgsel efter fuldt certificerede high quality software independent Hardware, har M-Comp A/S besluttet at introducere et nyt brand kaldet HW4PT: Hardware for Public Transport.


Læs mere

September 2019


Strategisk samarbejde


M-Comp A/S og SOLAR A/S har indledt et strategisk samarbejde omkring salg og distribution af fødevareterminaler og tilbehør.


Læs mere

August 2019


Nyt Agentur


Nyt agentur til M-comp A/S på avancerede trådløse routere fra NavigateWorx Technologies.


Læs mere

Bring components to life

M-COMP A/S

Kometvej 8D, DK-8700 Horsens

+45 9669 5000

info@m-comp.dk

CVR 29220344

Medlem af Electronic Supply