Om os
M-Comp, Competent cooperation

Bring components to life

Har du spørgsmål?

Så er du velkommen til at kontakte os på

+45 9669 5000


Om M-Comp A/S


M-Comp A/S er en distributør og system-integrator indenfor elektronikmoduler til industrielle kunder med base i Danmark.


M-Comp A/S leverer hurtig adgang til teknologi, viden og evalueringsplatforme til vores kunder for at verificere og fuldføre deres visioner hurtigt og effektivt. Ligeledes forstår vigtigheden af og behovet for effektiv logistik og kvalitet i hele processen fra ide´ til levering.


Vi har skabt et integrerings- og reparationscenter, så vi understøtter vores kunders behov for nem adgang til udvikling af prototyper og reparationer, såvel som serieproduktion op til 100 enheder om måneden. M-Comp A/S har derfor investeret meget i Axapta 2012 platformen og i certificering: ISO9001:2015 så vi sikrer præcision og kvalitet i alle led i samarbejdet med såvel leverandører som kunder.


Sammen med vores partnere i Asien kan vi håndtere både udvikling, indkøb og produktion baseret på de prædefinerede mål, vi har  sat sammen med vores kunder. Vores forretning i Korea giver os en effektiv tilgang til forretning i den asiatiske tidszone og i de lokale sprog og kulturer med alle de innovative muligheder og inspiration det giver til vores projekter.Bring components to life

M-COMP A/S

Kometvej 8D, DK-8700 Horsens

+45 9669 5000

info@m-comp.dk

CVR 29220344

Medlem af Electronic Supply