Avancerede komponenter

Avancerede komponenter

Siden 2006 har M-Comp A/S leveret Display og Embedded løsninger til mange forskellige produktionsmiljøer. Efter mange år i dette marked for avancerede komponenter tilbyder M-Comp A/S sine kunder 'et fast track to market' med veletablerede leverandører og partnere. Få mere information under de enkelte produktområder:


Displays, Touch og Integration


Vi har stor viden om LCD, TFT's OLED samt ekspertise på E-Paper. Vi arbejder med både Touch som standalone komponenter og med Touch embedded med display og cover lens. Resistive, Projected Capacitive Touch og Infrarød er områder, hvor vi har stor erfaring.

Strømforsyninger og moduler, både AC/DC og DC/DC

Vi arbejder primært med områder, hvor godkendelser er vigtige. Indenfor DC/DC-området og AC/DC-området er der mange udbydere. M-Comp A/S har valgt at fokusere på bedste rådgivning ikke på laveste pris.

Storage og Memory


Vi ønsker at være yderst konkurrencedygtige på Storage og Memory, og tilbyder derfor udelukkende kvalitetsprodukter  indenfor dette område.

Kommunikationsmoduler: VCO'er, GPS, GSM-moduler og Avancerede 3G/4G Routere


Vi har i mange år arbejdet inden for kommunikationssektoren, og har stor erfaring med VCO'er. Vi arbejder med såvel GPS, GSM, WIFI som IoT.

Nyeste produktprogram er en serie af avancerede industrielle 3G/4G VPN routere.

Embedded Computers og Embedded Processor moduler

Vi arbejder med system on module (som), og vi har udviklet egne baseboard designs. Vi har også basic standard boards og box PC til industrielt brug i mange former og faktorer.

Avancerede komponenter

Kontakt Peter Linnet på tlf. 96695000 eller send en mail her og hør mere om lige netop jeres muligheder indenfor avancerede komponenter.

Bring components to life

M-COMP A/S

Kometvej 8D, DK-8700 Horsens

+45 9669 5000

info@m-comp.dk

CVR 29220344

Vi bringer komponenter til live ved:


Energi: fremdrift, intensitet, momentum

Kompetence: viden, færdigheder, erfaring

Innovation: nysgerrighed, kreativitet, opdagelse


Ved disse værdier ansætter, arbejder og præsterer vi