Produktnyheder

Produktnyheder

Marts 2020


i.MX 8M-baseret embedded vehicle box PC fra Axiomtek


Agent336 er en kraftig embedded computer tiltænkt transportindustrien og besidder de forbindelsesmuligheder, der skal til for at integreres med køretøjer.


Axiomtek laver flere embeddede systemer til transportindustrien, og Agent336 er den nyeste model og udstyret med den kraftige NXP i.MX 8M-processor (ARM® Cortex® A-53-arkitektur). Computeren skal ses som en samlet løsning for overvågning af vognparker med indsamling af positions-, brugs- og sensordata samt forvaltning som f.eks. ud- og tilkald af vogne, beskeder til chauffører osv.


Læs mere

Februar 2020


LeveTop – Konkurrencedygtig UART-styring af displays


En ny og interessant spiller på markedet for display-controllere. LeveTop har lavet en serie af TFT-controllere med integreret MCU og hardware display-accelerator, hvilket gør det muligt at styre TFT-displays med UART-kommandoer fra en lille hovedprocessor, som normalt ikke ville kunne trække en TFT-skærm.


I stedet for at have billeder, animationer og så videre til brugerinterfacet liggende i hovedsystemet, lægges de i en SPI-flash og kaldes frem via UART-kommandoer sendt til controlleren, når de skal bruges. 


Læs mere

Februar 2020


Industrielle 3- og 4G-routere fra NavigateWorx


Når der er langt til den nærmeste internetforbindelse, er det oplagt at bruge en GSM-router.

NavigateWorx er et ungt firma, som specialiserer sig i IIoT og M2M. De tilbyder en serie af industrielle GSM-routere, der er udstyret med en række smarte features som cloud-baseret batch management og serielporte. Enhederne har et stort temperaturområde på -40 til +75 °C og fungerer i fugtige omgivelser med op til 95% RH.


Læs mere

Februar 2020


Hårdfør hardware fra Litemax®


Specialisterne fra Litemax® producerer både skærme og computere i robuste udgaver, f.eks. en kompakt 21,5” panel-PC med IP68-rating udført i ekstruderet aluminium og stål.


IPPS-2118-KBL5-WB er en 21,5” PC i et passivt kølet, fuldt støv- og vandtæt design. Skærmen er med optical bonding, og lysstyrken er 1600 cd/m2, kontrasten 900:1. Dette gør skærmen brugbar i solen og på andre, stærkt oplyste steder. Det normale temperaturområde er 0 – 50 °C, men et udvidet område på -20 – 50 °C kan tilkøbes. Maskinen kan derfor fint anvendes under barske forhold i f.eks. industrien, på skibe, udendørs anlæg og alle andre steder, hvor lys og vand spiller en rolle.


Læs mere

Januar 2020


Innodisk lancerer elektronhjerner i lille formfaktor


Et af tidens hotte emner er AI – kunstig intelligens – og i dén forbindelse er det måske værd

at hive det gode, gamle udtryk ”elektronhjerne” frem fra gemmerne.


Efterhånden som de opgaver, der løses med AI Vision, bliver mere og mere komplekse, skal der specialiseret hardware og veltrimmede algoritmer til for at klare opgaven. Når algoritmerne virker tilfredsstillende, skal der som regel mere hastighed på. Det kunne være i forbindelse med automatisk kameraovervågning, hvor der er mange mennesker, man søger efter kendte forbrydere, tæller forbipasserende og holder øje med overfald og slagsmål. Ja, måske skal det hele overvåges på én gang.


Læs mere

Januar 2020


Nye trends i displaybranchen


På EDT’s store konference i Portugal i oktober sidste år blev fremtiden for display-løsninger

diskuteret og nyheder fremvist. Tendensen går mod højere integration og nye måder at

lave HMI’er: Human-Machine Interfaces.


Et af efterårets store temaer er gesture control, hvor man med forskellige bevægelser kan styre sine enheder. Gesture control er i sig selv ikke nyt, da vi i flere år har haft primitive udgaver på vores smart phones. Det er nyt, at teknologien efterhånden tillader egentlig detailstyring med små, fine hånd- og fingerbevægelser, f.eks. at skrue op og ned for lyden, som vi gør det på en fysisk knap.


Læs mere

Januar 2020


SINPRO: Kompakt medico-strømforsyning


SINPRO Electronics Co., Ltd. producerer strømforsyninger i mange størrelser, såvel elektrisk som fysisk. Her vil vi tage et nærmere kig på HBU40-serien.


HBU40 er en serie af kompakte strømforsyninger (H:32,6xB:25,4xL:101,6 mm) på op til 40 W, og er beregnet til medico-brug. Seriens tre mindste modeller kan levere hhv. 28, 32 og 36 watt, mens resten kan levere 40 Watt. Udgangsspændingen er fast og ligger mellem 5,5 og 55 volt, afhængigt af modellen.


Læs mere

December 2019


LITEMAX®: Skærme skåret på mål


Skærme til informations- og reklameskilte til inden- såvel som udendørs brug vinder stærkt frem, og især sidstnævnte stiller særlige krav på flere parametre: f.eks. temperaturområde, fugtfølsomhed, lysstyrke og kontrast. Samtidig er lang levetid som oftest et højt prioriteret krav.


Læs mere

December 2019


Ny Edge AI fra Axiomtek


Axiomtek har introduceret AIE500-901-FL, som er en kompakt embedded AI-løsning til brug i edge computing. Enheden er udviklet med komponenter fra NVIDIA og er tiltænkt deep learning, hvor output via kunstig intelligens hele tiden forfines ud fra de data, som kommer ind.


Læs mere

December 2019


M-Comp A/S er dansk distributør af Sinpro


Det er en fornøjelse for M-Comp at præsentere SINPRO som ny leverandør af switch mode-strømforsyninger i topklasse. SINPRO har eksisteret siden 1995 og har siden da opbygget et ry for at producere kvalitetsprodukter til både industrien og medicobranchen.


Læs mere

December 2019


InTouch7: En moderne styring til båd og camping med EDT Smart Embedded®


Ved hjælp af Smart Embedded® skærme fra EDT har InTouch7 ApS udviklet et genialt styrings- og monitoreringssystem med LIN-bus, så switches, controllere og sensorer alle er placeret decentralt, hvor de skal bruges, og styres fra en enkelt touch-skærm.


Læs mere

November 2019


Nyheder fra Raystar


Raystar Optronics., Inc. har introduceret flere displays på markedet i både IPS TFT- og OLED-teknologi. Blandt nyhederne finder vi to nye grafiske OLED-moduler på 0,68” (farver: hvid eller gul) hhv. 1,54” (farver: hvid, gul eller grøn). Begge opererer over et stort temperaturområde og har lavt strømforbrug.


Læs mere

November 2019


Nye displays fra Rocktech


M-Comp A/S har fornøjelsen af at præsentere tre nye displaymoduler fra Rocktech Displays Ltd.


Læs mere

November 2019


EDT Smart Embedded® - en hurtig løsning med merværdi


En værdsat kunde ønskede at opdatere sine maskiner med et mere tidssvarende display. De eksisterende displays var monokrome LCD-typer, men ønsket var at få touch-funktionalitet, grafisk præsentation af data og et mere moderne og friskt udtryk.


Læs mere

November 2019


EDT Smart Embedded® - fra idé til design på minutter


Med Smart Embedded® fra EDT tilbyder M-Comp A/S en kompakt touch-løsning med integreret MCU, PCAP-touch controller og display-styring. Disse højt integrerede moduler er beregnet til at blive brugt som intelligente displayløsninger.


Læs mere

August 2019


Nyt Agentur


Nyt agentur til M-comp A/S på avancerede trådløse routere fra NavigateWorx Technologies.


Læs mere

Bring components to life

M-COMP A/S

Kometvej 8D, DK-8700 Horsens

+45 9669 5000

info@m-comp.dk

CVR 29220344

Vi bringer komponenter til live ved:


Energi: fremdrift, intensitet, momentum

Kompetence: viden, færdigheder, erfaring

Innovation: nysgerrighed, kreativitet, opdagelse


Ved disse værdier ansætter, arbejder og præsterer vi