Kvalitet

Kvalitet

VIRKSOMHEDENS CERTIFICERINGER

 

ISO 9001:2015

M-Comp A/S er  ISO 9001:2015 certificeret virksomhed, hvilket betyder, at der er skarpt fokus på alle interne processer, leverandørernes beskaffenhed, performance og risikovurderinger af alle handlinger i virksomheden. Der stilles dermed også store krav til vores produktionsmiljø og til vores test af produkter. Vi vurderer og evaluerer således med faste mellemrum vores leverandører, partnere og vores processer så vi tilsikrer, at der leveres kvalitet i alle processer og produkter.


Se vores ISO-Certifikat her 

PRODUKT CERTIFICERINGER

 

ITxPT certificeret HUB

M-Comp A/S Vehicle HUB er, som den første af sin art i Verden, ITxPT certificeret. ITxPT-foreningen blev oprettet af sine grundlæggende medlemmer sammen med UITP, Den Internationale Sammenslutning for Offentlig Transport, efter deres aftale om yderligere samarbejde om implementering af en arbejdsstandard for plug-and-play-it-systemer, der anvendes til offentlig transport. En integreret testbench tilbyder at specificere, teste, kvalificere og fremvise IT-løsninger. Læs mere om M-Comp HUB


 

CE-MARK

De fleste produkter fra M-Comp A/S er CE certificeret og mærket, og testet i henhold til de specifikke krav der er på det marked, de er udviklet til at fungere på.

PRODUKTION & TEST


M-Comp A/S har skabt et integrerings- og reparationscenter, så vi understøtter vores kunders behov for let adgang til udvikling af prototyper og reparationer, såvel som serieproduktion op til 100 enheder om måneden. M-Comp A/S har de ESD sikrede faciliteter, der er nødvendig indenfor elektronikproduktion. Det giver os en stor fordel at være involveret i processen fra idé og udvikling helt frem til den endelige produktion, da vi således kan kontrollere og dermed garanterer høj kvalitet hele vejen gennem i forløbet. Vi producerer alt fra prototyper og 0-serier til serie produktion.


Alle produkter er testet ift. gældende krav før de sendes til vores kunder. M-Comp A/S er certificeret til at foretage de nødvendige test på egen lokation, og har eksterne partnerne til at udføre de certificeringstests, der kræver et specielt miljø.

 Bring components to life

M-COMP A/S

Kometvej 8D, DK-8700 Horsens

+45 9669 5000

info@m-comp.dk

CVR 29220344

Vi bringer komponenter til live ved:


Energi: fremdrift, intensitet, momentum

Kompetence: viden, færdigheder, erfaring

Innovation: nysgerrighed, kreativitet, opdagelse


Ved disse værdier ansætter, arbejder og præsterer vi