Om os

Om os

M-Comp A/S er en dansk design-in distributør og system-integrator, med fokus på modulære elektronik-komponenter og systemer til industri. Vi er vores kunders videns partner indenfor vores fokusområder, hvor vi leverer den nyeste viden, så vi i samarbejde med vores kunder skaber de bedste løsninger.
M-Comp A/S leverer hurtig adgang til teknologi, viden og evalueringsplatforme til vores kunder for at verificere og fuldføre deres visioner hurtigt og effektivt, kombineret med effektiv logistik og kvalitet i hele processen fra idé til levering. Vi rådgiver om design med udgangspunkt såvel i markedet som i produktet, og sikrer at den tekniske og den kommercielle side er tæt monitoreret og forbundet i vores kunders projekter.

 

Vi har skabt et integrerings- og reparationscenter, så vi understøtter vores kunders behov for let adgang til udvikling af prototyper og reparationer, såvel som serieproduktion op til 100 enheder om måneden. M-Comp A/S er ISO9001:2015 certificeret, så vi sikrer præcision og kvalitet i alle led i samarbejdet med såvel leverandører som kunder.

 

Sammen med vores partnere i Asien kan vi håndtere både udvikling, indkøb og produktion. Vores forretning i Korea giver os en effektiv tilgang til den asiatiske tidszone samt de lokale sprog og kulturer med alle de innovative muligheder og inspiration, det bidrager med til vores projekter.

M-Comp A/S er en stærk spiller indenfor udvikling og produktion af industrielle monitorer og digitale skilteløsninger til transport, fødevareproduktion og industri, hvor vi har udviklet nye løsninger til brug i busser og på skibe, såvel som nye produkter til fødevareindustrien.

 

M-Comp A/S udvikler robuste løsninger, som skal leve op til et antal specifikke kvalifikationer, hvor vi også fokuserer på en optimeret prisstruktur. Projekterne omfatter løsninger udviklet til en specifik applikation samt løsninger markedsført under M-Comp A/S's eget brand. Vi dækker alle faser fra idé til færdigt produkt: projekthåndtering, indkøb, logistik, prækvalifikation, certificering og produktion. Vi håndterer mekanisk design og EMC/ESD. M-Comp A/S fokuserer på modulære løsninger, hvilket giver en kort udviklingstid, en mere strømlinet produktkvalifikation, hurtigere produktion og lavere omkostninger. M-Comp A/S er en stærk spiller indenfor levering af elektronikmoduler og komponenter til bred industriel anvendelse: displays- og embedded produkter.

 

Vi glæder os til at samarbejde med dig og din virksomhed.

 

Om M-Comp A/S

Bring components to life

M-COMP A/S

Kometvej 8D, DK-8700 Horsens

+45 9669 5000

info@m-comp.dk

CVR 29220344

Vi bringer komponenter til live ved:


Energi: fremdrift, intensitet, momentum

Kompetence: viden, færdigheder, erfaring

Innovation: nysgerrighed, kreativitet, opdagelse


Ved disse værdier ansætter, arbejder og præsterer vi