Proces

M-Complete

Forespørgsel


I M-Comp A/S stræber vi altid efter den seneste viden indenfor markedsudvikling, teknologi og produkter for at sikre os, at vi har forståelse og indsigt, så produkterne lever op til vores kunders efterspørgsel. Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører, så vi sikrer os, at vi har den nyeste viden og indsigt der kræves for at være foran.


Idé


I tæt samarbejde med vores kunder finder vi de bedste idéer og muligheder for at løse de udfordringer, de står med. Vores indsigt og den seneste viden vi har fra vores leverandører, giver os en bred vifte af muligheder, når det kommer til nye løsninger. M-Comp A/S lægger stor vægt på denne kreative proces, da det bidrager til et rigtigt godt og stærkt resultat.


Udvikling


M-Comp A/S har et udviklingsteam, der består af hardware og softwareingeniører, og ingeniører med specifik produktviden. I tæt samarbejde med vores kunder, udviklingsteam og leverandører udvikler vi det produkt vores kunder har brug for, baseret på den idé der er udviklet. Med vores store erfaring, indsigt og viden er vi ekstremt cost effektive og time-to-market er kort.

Test


I M-Comp A/S er vi ISO-certificeret, hvilket stiller store krav til vores interne processer, vores leverandørevalueringer og vores tests. Alle produkter er testet ift. gældende krav før de sendes til vores kunder. M-Comp A/S er certificeret til at foretage de nødvendige test på egen lokation, og har eksterne partnerne til at udføre de certificeringstests, der kræver et specielt miljø.


Produktion

M-Comp A/S har de ESD sikrede faciliteter, der er nødvendig indenfor elektronikproduktion. Det giver os en stor fordel at være involveret i processen fra idé og udvikling helt frem til den endelige produktion, da vi således kan kontrollere og dermed garanterer høj kvalitet hele vejen gennem i forløbet. Vi producerer alt fra prototyper og 0-serier til serie produktion.


Distribution

M-Comp A/S tilbyder kunderne elektronikløsninger kombineret med effektiv logistik. Vi er meget omkostningseffektive og hurtige på logistik, levering og service. Vi tilbyder også opbevaring af dine varer, og kan sende dem når det ønskes. Du placerer blot ordren og får fordelene ved køb af volumen, og så sætter du dine varer i vores lager og vi administrerer resten for dig. Du fortæller os bare hvor, hvornår og til hvem du vil have dine varer fremsendt. 


Bring components to life

M-COMP A/S

Kometvej 8D, DK-8700 Horsens

+45 9669 5000

info@m-comp.dk

CVR 29220344

Vi bringer komponenter til live ved:


Energi: fremdrift, intensitet, momentum

Kompetence: viden, færdigheder, erfaring

Innovation: nysgerrighed, kreativitet, opdagelse


Ved disse værdier ansætter, arbejder og præsterer vi